GELİŞEN VE DEĞİŞEN BEYPAZARI
Kemal ÇELEN
ULUSAL KURUL
Ahmet GÖKSAN
KADİR GECEMİZ HAYIRLI OLSUN
Gülgün GÖKÇE
SİYASETÇİLERE TAVSİYELER-15
İsmail Hakkı KAR
YENİ YILDIZ´da 2´nci HAYAT
H.Hüseyin YURDABAK

 
 | Favorilere Ekle | Sitene Ekle | İletişim |
Özel Arama



ANA SAYFA
GENEL
BÖLGEDEN
BEYPAZARI
NALLIHAN
AYAŞ
GÜDÜL
SİNCAN
KIBRISCIK
KEÇİÖREN
ŞİİR SAYFASI
SPOR
ŞİRKETLER
ARŞİV
BİLİM-KÜLTÜR
Ziyaretçi Defteri
Site İçi Arama

Çok Okunanlar
  Gazetenin Orijinal Sayıları
  SİNCAN 2. EL OTO PAZARI TAŞINDI
  KIRBAŞI BELEDİYESİNE YENİ KEPÇE
  AYAŞTA KANGAL KÖPEĞİ YETİŞTİRME ÇİFTLİĞİ
  Anadolu Öğretmen Lisesi Sağlık Meslek Binasında



Yorumlananlar
  Anadolu Öğretmen Lisesi Sağlık Meslek Binasında
  Beypazarı Ziraat Odası Eski Başkanı Cezaevinde
  Beypazarı İlköğretim okulu Türkiye Şampiyonu
  Uruş Belediye Başkanı Vefat etti
  ŞEHİT YARBAY ŞAMDANCI BEYPAZARINDA OKUMUŞ

SP Sincan Temellide Büro Açtı

27.05.2010


Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanlığı Temellide Parti Temsilcilik Bürosunu açtı



Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanlığı son kanunlarla ilçe olmayı beklerken beldeliği düşen Yenikent ve Sincan'a uzak olmasına rağmen beldeliği düşürülerek Sincan'a bağlanan Temelli'de Parti Bölge Temsilcilik bürosu açtı.
Partililerin ve vatandaşın heyecan dolu olduğu açılışta konuşma yapan Ankara İl Başkan Yardımcısı Maksut YÜCEGÖĞ, bölge halkının kendilerini çok sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti belirterek; “İnanıyorum ki bölge halkımızla omuz omuza vererek, bölgemiz için, bölgemizin hizmet alımındaki aksaklıklar için birlikte hareket edecek ve bölgemizdeki mahalli sorunların üstesinden geleceğiz. Bütün bu konulardan daha vahim olarak da tarımın ve çiftçiliğin ülkemizde yok edilmek istendiğine vurgu yapan Maksut YÜCEGÖĞ; Gelirinin büyük bir kısmının tarımdan sağlandığı bu bölgelerimiz, maalesef iktidarın yanlış tarım politikaları yüzünden tam anlamı ile bitme noktasına gelmiştir. Sadece bu bölgemizde değil, ülkenin her kesiminde tarımcılık yok edilmek istenmektedir. Ofislerin, tahıl ürünleri için açıkladığı fiyatların çiftçimizin maliyetinin bile altında olduğunu, şeker pancarı eken çiftçimizin maalesef kazanamadığını hepimiz biliyoruz.”dedi.
Bütün bu sorunların tek bir çözüm yolu olduğunu söyleyen Yücegöğ; hem ekonomide, hem tarımda, hem hayvancılıkta çözüm yolu muktedir bir iktidar olacak olan Saadet Partisi’ni seçimlerde destekleyerek tek başına iktidar yapmaktır. Biz bunu daha önce yaptık ve defalarca anlattık. Bugün buradan tekrar söylemek istiyorum ki; 54.Hükümet zamanında yaptığımız ekonomi, tarım ve hayvancılık programlarımız bugün tekrar uygulanırsa çiftçimiz, köylümüz ve halkımız içinde bulunduğu bu sıkıntıdan kurtulacaktır. Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’ un da ifade ettiği gibi, biz A ve ya B partisinin alternatifi değil muktedir bir iktidarın alternatifiyiz. İnşallah sizin desteğinizle de yapılacak olan ilk seçimlerde tek başına iktidar olacağız” dedi.
Açılışlarda birer selamlama konuşmaları yapan; Sincan İlçe Başkanı Bekir ÇELİK, Temelli Bölge Temsilcisi Hayrettin ÇOBAN ve Yenikent Bölge Temsilcisi Salih Yalçın ise; “Bölgemizde bizimle çalışmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bölge halkımızla beraber çalışacak ve bölge sorunlarımızı beraber çözeceğiz” dediler.

Bu haber 88 defa okundu.

Yazan :

Kaynak : Kemal ÇELEN




Bu Habere Yapılan Yorumlar (0)

Tüm Yorumlar


 

HACET BAYRAMI DEĞİL Mİ?
Nevzat TÜRKEL
Hemşerimiz Prof. Dr. Gazi Yaşargil
Ahmet YILDIRIM
Doviz Kurları
1 EUR : 1,93 YTL

1 USD : 1,51 YTL




Anket
1 milyar dolarlık termal mega kentin kurulacağına inanıyormusunuz?

İnanıyorum (15)
inanmıyorum (30)
Sermaye meselesi çok zor (4)
Kurulabilir ihtimal var (1)
Sat yapla kurulabilir (1)
Yap Satla kurulamaz (1)
Firmanın gücü yetmez (1)
Firmayı tanıyoruz kurabilir. (0)
Firmayı tanımıyoruz fikrim yok (3)
Belediye desteğiyle kurulabilir (0)
Kurulacak beypazarı büyüyecek (2)
kurulmayacak başka hesaplar var (8)
Devre mülkler yapılabilir (1)
Sat yapla devre mülkler yapılacak gerisini Allah bilir (8)


www.yeniyildizgazetesi.com
2003-2008 - Bütün haklari saklıdır.

--------------------------------------------------------------------------------

Destek : idare@yeniyildizgazetesi.com



MaviSYS hazır sistem çözümleri