GELİŞEN VE DEĞİŞEN BEYPAZARI
Kemal ÇELEN
ULUSAL KURUL
Ahmet GÖKSAN
KADİR GECEMİZ HAYIRLI OLSUN
Gülgün GÖKÇE
SİYASETÇİLERE TAVSİYELER-15
İsmail Hakkı KAR
YENİ YILDIZ´da 2´nci HAYAT
H.Hüseyin YURDABAK

 
 | Favorilere Ekle | Sitene Ekle | İletişim |
Özel Arama



ANA SAYFA
GENEL
BÖLGEDEN
BEYPAZARI
NALLIHAN
AYAŞ
GÜDÜL
SİNCAN
KIBRISCIK
KEÇİÖREN
ŞİİR SAYFASI
SPOR
ŞİRKETLER
ARŞİV
BİLİM-KÜLTÜR
Ziyaretçi Defteri
Site İçi Arama

Çok Okunanlar
  Gazetenin Orijinal Sayıları
  SİNCAN 2. EL OTO PAZARI TAŞINDI
  KIRBAŞI BELEDİYESİNE YENİ KEPÇE
  AYAŞTA KANGAL KÖPEĞİ YETİŞTİRME ÇİFTLİĞİ
  Anadolu Öğretmen Lisesi Sağlık Meslek Binasında



Yorumlananlar
  Anadolu Öğretmen Lisesi Sağlık Meslek Binasında
  Beypazarı Ziraat Odası Eski Başkanı Cezaevinde
  Beypazarı İlköğretim okulu Türkiye Şampiyonu
  Uruş Belediye Başkanı Vefat etti
  ŞEHİT YARBAY ŞAMDANCI BEYPAZARINDA OKUMUŞ

Aşevi yeniden hizmete girdi

22.06.2010


130 aile ve 500 kişinin sıcak yemek yediği Kaymakamlık Aş Evi yeniden hizmete girdi.



Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Himayesinde Bulunan Aşevi yenilenerek Hizmete Açıldı.

Beypazarı Meslek Lisesi Karşısında eski Belediye Lokali Binasında bulunan Beypazarı Kaymakamlığı Aşevi tadilat yapılarak  hizmete yeniden başladı. Beypazarı’nda yardıma ihtiyacı olan, yemek yapacak durumda olmayan vatandaşlara tekrar hizmet vermeye başlayan aşevinden 130 aile ve 500 kişi hizmet alıyor. Yenilenen aşevinde günlük sıcak yemek olarak 500 kişi faydalanıyor.

22 Haziran Salı Günü Gerçekleşen Açılışa Beypazarı Kaymakamı Hikmet AYDIN, Belediye Başkanı M. Cengiz ÖZALP, Sağlık Grup Başkanı Dr. Özer KASAP, Milli Eğitim Müdürü Ahmet TEMÜR , İlçe Müftüsü Mustafa DÜZGÜNEY, Tarım Müdürü Beytullah ERTAN ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Heyeti Katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Beypazarı Kaymakamı Hikmet AYDIN, Beypazarı için büyük bir gün olduğunu belirterek Devletin olanaklarını kullanarak  hizmet vermeye devam ettiklerini, her 15 günde bir gerçekleşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf toplantısında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların dilekçelerini alarak, dilekçelerin incelenmesi sonucu yardım yapıldığını, Beypazarı’nda bu sene köy, Beldeler ve Merkez olarak toplam 2200 aileye Kömür yardımı yapıldığını, 2620 öğrencimize eğitim yardımı yapıldığını belirtti. Aşevi Binasının çok eski olduğunu bunun için 30 Bin TL harcanarak güzel, hijyenik, modern bir Aşevi’nin ortaya çıktığını, Aşevinin  uzun yıllar hizmet vereceğini, günlük Aşevinde 500 kişiye yemek verdiklerini, Aşevi’ne gelemeyenlere ise evine kadar yemeklerini servis ettiklerini söyledi .

Kaymakam AYDIN, konuşmasının ardından Basın çalışanlarına yenilenen Aşevi’ni gezdirdi.
Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın, Belediye Başkanı Cengiz Özalp ve Muhtarlar bir araya gelerek Aş evinden faydalanmak isteyen yeni dosyaları inceledi. Hijyenik ve kaliteli yemekleri ile adeta lokantayı aratmayacak bir şekilde hizmet veren Aş evinde yapılan son düzenleme ile daha şık ve modern bir görünüme sahip oldu.

Bu haber 68 defa okundu.

Yazan :

Kaynak : Kemal ÇELEN




Bu Habere Yapılan Yorumlar (0)

Tüm Yorumlar


 

HACET BAYRAMI DEĞİL Mİ?
Nevzat TÜRKEL
Hemşerimiz Prof. Dr. Gazi Yaşargil
Ahmet YILDIRIM
Doviz Kurları
1 EUR : 1,93 YTL

1 USD : 1,51 YTL




Anket
1 milyar dolarlık termal mega kentin kurulacağına inanıyormusunuz?

İnanıyorum (15)
inanmıyorum (30)
Sermaye meselesi çok zor (4)
Kurulabilir ihtimal var (1)
Sat yapla kurulabilir (1)
Yap Satla kurulamaz (1)
Firmanın gücü yetmez (1)
Firmayı tanıyoruz kurabilir. (0)
Firmayı tanımıyoruz fikrim yok (3)
Belediye desteğiyle kurulabilir (0)
Kurulacak beypazarı büyüyecek (2)
kurulmayacak başka hesaplar var (8)
Devre mülkler yapılabilir (1)
Sat yapla devre mülkler yapılacak gerisini Allah bilir (8)


www.yeniyildizgazetesi.com
2003-2008 - Bütün haklari saklıdır.

--------------------------------------------------------------------------------

Destek : idare@yeniyildizgazetesi.com



MaviSYS hazır sistem çözümleri